Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

8o Κυνήγι θησαυρού: ανακαλύψτε την Αθήνα που περπατάμε αλλά και προσπερνάμε κάθε μέρα!

Με αφορμή τον εορτασμό τής Παγκόσμιας Ημέρας Ξεναγού, το Σωματείο Διπλωματούχων ξεναγών και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και...



8o Κυνήγι θησαυρού: ανακαλύψτε την Αθήνα που περπατάμε αλλά και προσπερνάμε κάθε μέρα!

Με αφορμή τον εορτασμό τής Παγκόσμιας Ημέρας Ξεναγού, το Σωματείο Διπλωματούχων ξεναγών και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας τού Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), και υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, διοργανώνει την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου το 8ο κυνήγι θησαυρού, με σκοπό να προσκαλέσει τους Αθηναίους με τα παιδιά τους, να ανακαλύψουν μια Αθήνα που περπατάμε αλλά και προσπερνάμε κάθε μέρα. 

‘Όσοι ολοκληρώσουν την αποστολή, θα κερδίζουν δωρεάν ξεναγήσεις από τους συναδέλφους μας, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 4 Μαρτίου, ενώ οι μικροί μας φίλοι θα παραλάβουν  καί πιστοποιητικό συμμετοχής.  

Η εκκίνηση-εγγραφή θα γίνει στη πλατεία Συντάγματος στο καφέ «ΕΘΝΙΚΟΝ», από τις 10 έως τις 12 το πρωί.

Φέτος στο κυνήγι εστιάζουμε στην πιό πρόσφατη ιστορία τής Αθήνας και όχι μόνο, που θα εκπλήξει τους περισσότερους απο εμάς!

8o Κυνήγι θησαυρού: ανακαλύψτε την Αθήνα που περπατάμε αλλά και προσπερνάμε κάθε μέρα!

Το σωματείο μας ελπίζει όλοι να αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας αυτή, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, για να γνωρίσουν περισσότεροι Αθηναίοι την ομορφιά και την σπουδαιότητα της Αθήνας, να γνωρίσουν μια Αθήνα που δε μας πληγώνει, αλλά μας κάνει καλύτερους πολίτες.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση και επικοινωνία, είμαστε στη διάθεση σας. 

Μπορείτε να καλέσετε στο κινητό 6944 742251. Κρίτων Πιπέρας, Πρόεδρος Δ.Σ. Σωματείου Διπλωματούχων Ξεναγών.


Πηγή: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια