Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Προαιρετικό εισιτήριο στο Met μόνο για τους Νεοϋορκέζους

Οι μη Νεοϋορκέζοι θα καλούνται να καταβάλλουν 25 δολλάρια στο Met. To... τζάμπα τελειώνει στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης....


Προαιρετικό εισιτήριο στο Met μόνο για τους Νεοϋορκέζους
Οι μη Νεοϋορκέζοι θα καλούνται να καταβάλλουν 25 δολλάρια στο Met.
To... τζάμπα τελειώνει στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης. 

Για την ακρίβεια τελειώνει για τους μη Νεοϋορκέζους που θα καλούνται να καταβάλουν 25 δολάρια για να απολαύσουν τους μοναδικούς θησαυρούς του. Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά τα τελευταία σχεδόν πενήντα χρόνια. 

Το καθεστώς που ίσχυε και θα ισχύει μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο, οπότε και θα αλλάξει η πολιτική του μουσείου, ήταν ότι οι επισκέπτες καλούνταν να καταβάλουν όποιο ποσό επιθυμούσαν, μια μορφή δωρεάς που μπορεί να ήταν και δυο τρία δολάρια. 

Το μοντέλο «πληρώστε ό,τι θέλετε» ξεκίνησε το 1970. Από τον ερχόμενο Μάρτιο και μετά, την επιλογή αυτή θα απολαμβάνουν μόνον οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης όπως επίσης και των γειτονικών Κονέκτικατ και Νιου Τζέρσεϊ. 

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία –του 2016–, το Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης είναι το δεύτερο σε επισκεψιμότητα στον κόσμο με 7 εκατ. επισκέπτες. Πρώτο είναι το Λούβρο (7,4 εκατ.), τρίτο το Βρετανικό Μουσείο (6,4 εκατ.), τέταρτη η Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου (6,2 εκατ.) και στην πέμπτη θέση βρίσκεται το Μουσείο του Βατικανού με 6 εκατ. επισκέπτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια