Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Φιλοσοφικός περίπατος στην Ακαδημία Πλάτωνος

Στο πλαίσιο της ενότητας «Άνοιγμα στην πόλη» που εγκαινιάστηκε φέτος από το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, ο Καθηγητής Παύλος Καλλιγάς...

Φιλοσοφικός περίπατος στην Ακαδημία Πλάτωνος

Στο πλαίσιο της ενότητας «Άνοιγμα στην πόλη» που εγκαινιάστηκε φέτος από το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, ο Καθηγητής Παύλος Καλλιγάς και ο συγγραφέας Νικήτας Σινιόσογλου πραγματοποιούν έναν φιλοσοφικό περίπατο στην Ακαδημία Πλάτωνος (σημείο εκκίνησης: Τιμαίου & Αλεξανδρείας), στις 28 Ιουνίου, στις 6.30 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο (με δελτία εισόδου).

Ο Καθηγητής Φιλοσοφίας Παύλος Καλλιγάς, διευθυντής του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών, και ο συγγραφέας και ερευνητής Νικήτας Σινιόσογλου, διδάκτωρ Φιλοσοφίας από το Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ, θα είναι οι δύο συνομιλητές και οικοδεσπότες σε αυτή την ιδιαίτερη περιπατητική αναζήτηση γύρω από τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη, που θα κλείσει, όπως και τα συμπόσια, με τη συνοδεία αρχαίας ελληνικής μουσικής, με τον μουσικό Νίκο Ξανθούλη, ο οποίος, με την αρχαία λύρα του, θα αυτοσχεδιάσει πάνω στις κλίμακες του Πλάτωνα.

Πληροφορίες

Το κοινό μπορεί να προμηθευτεί τα δελτία εισόδου από τα κεντρικά εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου: Πανεπιστημίου 39 - εντός στοάς Πεσμαζόγλου (Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 16:00, Σάββατο: 10:00 - 15:00), καταστήματα Reload και βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, ηλεκτρονικά: greekfestival.gr, τηλεφωνικά: 210 3272000 (καθημερινά και Κυριακές: 9:00 - 21:00). 

Εκδοτήρια εισιτηρίων λειτουργούν σε όλους τους χώρους των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, τα οποία εξυπηρετούν μόνο την παράσταση της ημέρας και ανοίγουν δύο ώρες πριν την έναρξή της.


Δεν υπάρχουν σχόλια