Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών, στα αρχαία και νεότερα μνημεία της πόλης των Θηβών και του Ορχομενού Βοιωτίας

Οι Φίλοι του Μουσείου Μαραθώνα σας προσκαλούν την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 στην ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών, στα αρχαία...




Οι Φίλοι του Μουσείου Μαραθώνα σας προσκαλούν την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 στην ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών, στα αρχαία και νεότερα μνημεία της πόλης των Θηβών και του Ορχομενού Βοιωτίας.

Ξεναγός θα είναι το μέλος μας, κα Μερόπη Παπαδημητρίου.

Η μετακίνησή μας θα γίνει με πούλμαν, που θα ξεκινήσει από το Γυμνάσιο Μαραθώνα στις 8.00 π.μ., από τη στάση ΚΤΕΛ, Άγιος Κωνσταντίνος Νέας Μάκρης στις 8.15 π.μ. και από τη στάση ΚΤΕΛ Διασταύρωση Ραφήνας στις 8.30 π.μ.

Η ξενάγηση στη Θήβα θα ξεκινήσει στις 10 π.μ. με επίσκεψη ναό Ευαγγελιστή Λουκά και στη συνέχεια μετά από ένα σύντομο αρχαιολογικό περίπατο και καφέ στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, διάρκειας μίας ώρας, θα ξεναγηθούμε στο νέο μουσείο Θηβών και στον πύργο του Σαντ Ομέρ, του 13ου αιώνα. Μετά από ένα γρήγορο μεσημεριανό φαγητό στην κεντρική πλατεία, θα κατευθυνθούμε προς τον Ορχομενό για καφέ και επίσκεψη το ναό Παναγίας Σκριπού, το θολωτό τάφο του Μινύα και στο αρχαίο θέατρο του Ορχομενού.

Η επιστροφή μας αναμένεται γύρω στις 7.30-8.00 μ.μ.

Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ για τα ταμειακώς ταχτοποιημένα μέλη.

Για τα μη μέλη 13 ευρώ για τη ξενάγηση και το πούλμαν και 6 ευρώ η είσοδος του Μουσείου.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο μέλος του Δ.Σ. κα Μαρία Παπαπαύλου, κινητό 6945079690.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια