Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Βραβεύουν τον Μπρούνο Ελί

Τον Γάλλο αρχαιολόγο - επιγραφολόγο Μπρούνο Ελί βραβεύουν σήμερα, Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Εφορεία Αρχαιοτήτων...


Τον Γάλλο αρχαιολόγο - επιγραφολόγο Μπρούνο Ελί βραβεύουν σήμερα, Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας και ο Όμιλος Φίλων της Θεσσαλικής Ιστορίας, στις 8. 30 μ. μ. στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας.

Ο κ. Μπρούνο Ελί, για μισό αιώνα περίπου ερευνά τη θεσσαλική ιστορία και πλουτίζει  σημαντικά τη γνώση για τον αρχαίο κόσμο της Θεσσαλίας και της Λάρισας.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι η προϊσταμένη της ΕΦΑΛΑΡ κ. Σταυρούλα Σδρόλια, ο εκδότης του «Θεσσαλικού Ημερολογίου» και πρόεδρος του Ομίλου Φίλων της Θεσσαλικής Ιστορίας  κ. Κώστας Σπανός και ο αρχαιολόγος και επί σειρά ετών συνεργάτης του τιμώμενου κ. Αθαν. Τζιαφάλιας. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο γραμματέας του Ομίλου κ. Κώστας Θεοδωρόπουλος.

Η εκδήλωση επρόκειτο να γίνει στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας, αλλά λόγω των προβλεπόμενων κακών καιρικών συνθηκών, θα τελεσθεί στο Διαχρονικό Μουσείο.


Πηγή: LarissaNet

Δεν υπάρχουν σχόλια