Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

"Οι Άθλιοι" στο αναστηλωμένο Βυζαντινό Λουτρό Θεσσαλονίκης με ελεύθερη είσοδο

Το αναστηλωμένο Βυζαντινό Λουτρό της Θεσσαλονίκης θα φιλοξενήσει μία ξεχωριστή μουσική παραγωγή του Ωδείου Άνω Πόλης σε συνεργασία με ...

"Οι Άθλιοι" στο αναστηλωμένο Βυζαντινό Λουτρό Θεσσαλονίκης με ελεύθερη είσοδο

Το αναστηλωμένο Βυζαντινό Λουτρό της Θεσσαλονίκης θα φιλοξενήσει μία ξεχωριστή μουσική παραγωγή του Ωδείου Άνω Πόλης σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης, προσαρμοσμένη σκηνικά στον περίτεχνο εσωτερικό χώρο του ιδιαίτερου αυτού μνημείου.

Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστεί το βραβευμένο μιούζικαλ “Les Miserables” των A. Boublil και C.M. Schoenberg βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Βίκτωρος Ουγκώ «Οι Άθλιοι» την ερχόμενη Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου σε διπλές παραστάσεις με ώρες έναρξης 19:00 και 20:30. Όλες οι παραστάσεις θα δοθούν με διπλές διανομές στους κεντρικούς ρόλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Βυζαντινό Λουτρό της Θεσσαλονίκης (Θεοτοκοπούλου 17) είναι ένα ακόμη μνημείο της UNESCO, από τα ελάχιστα εναπομείναντα κοσμικά κτίσματα του Βυζαντίου. Το αναστηλωμένο Βυζαντινό λουτρό αποτελεί επισκέψιμο προορισμό και είναι ανάμεσα στα 14 κορυφαία μνημεία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Συντελεστές του Μιούζικαλ “Les Miserables” είναι οι σπουδαστές της τάξης Μονωδίας της καθηγήτριας του Ωδείου Άνω Πόλης Μιρέλλας Λύκα, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του διευθυντή του Ωδείου, αρχιμουσικού Παναγιώτη Διαμαντή.

Χαρακτήρες- ρόλοι

• Γιάννης Αγιάννης: Θωμάς Φαρσάκογλου
• Επιθεωρητής Ιαβέρης: Σπύρος Τρίγγος
• Φαντίνα: Χριστίνα Αντωνίου – Ξένια Κοντογιάννη
• Επονίνη: Βίλμα Στυλίδου – Μάρθα Μαγγίρα
• Μάριος Πομερσί: Γιάννης Παπαλέξης
• Κοζέττα: Ζωή Καραθανάση – Κέλλυ Ανταμπούφη – Χαρά Ζάραγκα
• Θεναρδιέρος: Ρόμπερτ Χατσατριάν
• Μικρή Κοζέττα: Μάρω Σερτεφίδου – Χριστίνα Αργυροπούλου
• Επαναστάτες: Στεφανία Γεωργακοπούλου – Ηρώ Σπυρούλη – Ιωάννα Τσιμπιζίδου – Αλίνα Καλέση – Δήμητρα Γκαϊδατζή – Δόμνα Παπαδημοπούλου

Στο πιάνο συνοδεύει ο Αθανάσιος Μαργαρίτης

Η είσοδος στις παραστάσεις είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι κρατήσεις θα γίνονται τηλεφωνικώς στη γραμματεία του Ωδείου Άνω Πόλης 2301 263703 καθημερινά από 18.00 έως 20.00.


Πηγή: Thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια