Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

4ο BAZAAR ΒΙΒΛΙΩΝ στο Μουσείο Μπενάκη

Το Μουσείο Μπενάκη οργανώνει φέτος το 4ο bazaar βιβλίων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 19 μέχρι και την Κυριακή 22 Μαΐου ...

4ο BAZAAR ΒΙΒΛΙΩΝ στο Μουσείο Μπενάκη

Το Μουσείο Μπενάκη οργανώνει φέτος το 4ο bazaar βιβλίων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 19 μέχρι και την Κυριακή 22 Μαΐου 2016, στο Κτήριο της οδού Πειραιώς, κατά τις ώρες λειτουργίας του (Πέμπτη, Κυριακή: 10:00 - 18:00, Παρασκευή, Σάββατο: 10:00 - 22:00), ενώ παράλληλα, θα υπάρχει τμήμα με second hand βιβλία σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, καθώς και επιλεγμένα αντικείμενα του Πωλητηρίου σε ειδικές τιμές.

Δείτε τον ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ που είναι προς πώληση.

Για πρώτη φορά και ειδικά για όσους βρίσκονται εκτός Αθήνας, το Μουσείο «μεταφέρει» το bazaar βιβλίων και διαδικτυακά στη διεύθυνση bazaar.benaki.gr. Κατά τις μέρες του bazaar (19 - 22/05/2016), οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αγοράζουν online όλους τους τίτλους που θα διατίθενται στο bazaar, με έκπτωση 50% και 70%.

Οι θεματικές των εκδόσεων καθρεφτίζουν τη φυσιογνωμία, τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες του Μουσείου Μπενάκη και εκτείνονται από την Κλασική Ελλάδα, τον Βυζαντινό πολιτισμό, τη Λαογραφία, τη Νεοελληνική Ζωγραφική, τη Γλυπτική και την Αρχιτεκτονική, μέχρι τη Φωτογραφία και την Ευρωπαϊκή τέχνη.

Κατά τη διάρκεια του BAZAAR βιβλίων, το Μουσείο Μπενάκη θα συνεργαστεί με την ανεξάρτητη Μη Κυβερνητική Οργάνωση PRAKSIS (Προγράμματα Ανάπτυξης Κοινωνικής Στήριξης και Ιατρικής Συνεργασίας, www.praksis.gr), καλώντας τους επισκέπτες του BAZAAR να προσφέρουν με τον τρόπο τους στην κάλυψη βασικών αναγκών και αγαθών των προσφύγων και των ασυνόδευτων παιδιών, συμβάλλοντας έτσι στη δράση της Οργάνωσης. 

Τα αναγκαία είδη που θα συγκεντρώνουμε στο χώρο του Μουσείου είναι τα παρακάτω: 

1. Παιδικές Πάνες (όλων των μεγεθών) 
2. Βρεφικά & Παιδικά ρούχα (0-5 ετών) 
3. Βρεφικά Γάλατα (κυρίως 1ης & 2ης βρεφικής ηλικίας) 

Με αναφορά στο BAZAAR βιβλίων μαζί με τα παραπάνω αναγκαία είδη μπορείτε να προσφέρετε και ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ. Διαλέξτε ένα βιβλίο σε καλή κατάσταση, με όμορφες εικόνες, σε όποια γλώσσα θέλετε ή και χωρίς λόγια και χαρίστε το στα μικρά προσφυγόπουλα! 

Την Κυριακή 22 Μαΐου, από τις 11.00 έως τις 14.00, τα παιδιά και οι νέοι επισκέπτες του Κτηρίου της οδού Πειραιώς μπορούν ελεύθερα να συμμετάσχουν στη δημιουργική δράση "Χαρτογράφηση της επιθυμίας: Η εμπειρία του τόπου και των διαδρομών", στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων με θέμα «Μουσεία και πολιτιστικά τοπία». Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια